مرغ با سس خامه

مرغ با سس خامه

photo_2017-05-12_22-36-20

✍️مواد لازم:
4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
¼ پیمانه آرد کامل
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
3 قاشق غذاخوری آب مرغ
3 قاشق غذاخوری سس خردل
آویشن

🍜طرز تهیه:
سینه های مرغ را بین دو پلاستیک قرار دهید و با بیفتک کوب، روی آنها بکوبید تا نازک شوند. پلاستیک ها را بردارید و مرغ ها را کنار بگذارید.
در یک سینی گود، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بخوابانید.
کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید و هر طرف مرغ ها را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد.
برای تهیه سس، پیازچه را داخل تابه بریزید و با حرارت متوسط حدود یک تا دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. خامه فرم گرفته، آب مرغ و خردل را اضافه کنید. آنها را حدود دو دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند.
مرغ ها را داخل بشقاب بچینید و سس را روی آنها بریزید و با آویشن تازه یا ریحان تزئین کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *